Hel(t) hjem i Gjesdal, Norge

Dirdal er stedet for deg som ønsker å nyte vakker natur i et rolig område. Huset er lyst og moderne med høy standard, med bla. balkong og uteområde. Huset er velutstyrt og har 3 soverom. Fra balkongen i 2. etg kan du nyte utsikten over fjorden og kanskje en av de flotte solnedgangene dalen har å by på.

En kort spasertur unna ligger vårt historiske gårdsutsalg. Her kan du få kjøpt blant annet ferske kanelboller, kaffe og et stort utvalg lokale varer. Vi tilbyr også utleie av båt og badstu.

Stedet

Huset er moderne med høy standard og er over 2 etasjer. 1 etg. består av toalett, soverom, vaskerom og oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning/stue. 2 etg. inneholder 2 soverom, bad og tv-stue med utgang til balkong.

Parkeringsplass er rett på utsiden av huset. Fint uteområdet med terrasse og plen. Hagemøbler og kulegrill er inkludert.
Huset er utstyrt med barnestol og reiseseng til barn ved behov.
Sengetøy og håndklær er inkludert. Det samme er kjøkkenhåndklær og kluter.
Vi ønsker at dere skal få et så fint opphold som mulig, og kommer gjerne med tips og anbefalinger til opplevelser i området.

Andre ting det er verdt å merke seg

Følgende er mulig å tilleggs bestille:
Ekstra sengetøy (laken, dynetrekk, putetrekk og håndklær)
Dyne og sengetøy til barneseng.
Ved til fyring i vedovn.

Det er dessverre ikke trådløst nettverk i huset, men ved behov kan gratis gjestenett benyttes i gardsutsalget innenfor utsalgets åpningstider.

Tilgjengelig
Opptatt
Mai 2024
MTOTFLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Betal med vipps

Velg en dato først.