Hos oss ved Dirdalstraen Gardsutsalg finner du det meste innen lokalmat. Vi brenner for å tilby egne varer, men også fra andre lokale, dyktige og dedikerte produsenter. Vi har alt fra marmelader, ost, krydder, egg, saft, kjøtt og mer til.

Kjøtt er likevel kanskje det vi er mest stolte av. Vi er kjøttprodusenter selv og i tillegg kjøper vi dyr fra flere av våre nabogårder. Dette gjør at vi kan differensiere rasene innen storfe. Storfe er nemlig ikke bare storfe. Det er store kvalitet- og smaksforskjeller. Eksempelvis har Anguskjøtt bedre og mer smak enn Herford / Limousin krysning. Mest og best smak har likevel gressforet urfe. Kjøttet fra vårt eget ur-fe, av rasen Sidet trønder- og nordlandsfe (STN), får du bare her i vårt gardsutsalg. Et stort utvalg stykker av kvalitetskjøtt man sjeldent finner i vanlige butikker.

Vi er engasjert i hvordan man kan tilberede og utnytte kjøttets kvaliteter på best mulig måte. Vi deler gjerne oppskrifter og tips med deg.

Ikon: Storfe.

Hos oss får du også den eksklusive og etterspurte villaksen fra Dirdalselva, Ramnstopølsen oppkalt etter nabonuten og saueskinn fra våre egne sauer. Vi har garn og strikkepakker til Dirdalsvotten og et bredt utvalg av lokale og historiske produkter. Vi har hyllene fulle av nøye utvalgte nisjeprodukter og økologiske varer.

Hos oss finner du de unike firmagavene og andre gaver. Sammen kan vi lage skreddersydde løsninger på gaver du kan være stolt av å gi.

Våre leverandører

Foto: Tre kyr inne på låven.