Nå kan du leie badstu rett ved sjøen innerst i Høgsfjorden.

Ved Dirdalstraen Gardsutsalg er det en flott vedfyrt badstu med plass til 6 personer.

Det er ikke mange steder du kan nyte badstuens varme, samtidig som du nyter en nydelig utsikt. Når du sitter i badstuen med panoramavindu innerst i Høgsfjorden, kan du se hele veien til Rennesøy. Er du heldig med været får du en uforglemmelig solnedgang med på kjøpet. Med kort vei til fjorden er det obligatorisk med en dukkert uansett temperatur i vannet.

Når du booker badstuen innenfor butikkens åpningstider (Se åpningstider på fremsiden) fyrer vi opp badstuen slik at den er klar når dere ankommer. Ønsker dere badstuen utenfor åpningstidene setter vi klar ved og tennbriketter slik at en enkelt kan fyre opp selv. Det tar ca. 20 minutt før badstuen er klar til bruk. (Sjekk gjerne bookingen om det er bestillinger i forkant av deres bestilling, i så fall vil badstuen allerede være varm.

Leie av badstuen inkluderer nøkkel til dusj og wc i gårdsutsalgets kjeller.

 

Hvorfor er badstu bra for deg?

Flere studier skal ha vist at regelmessig badstubad har flere helsemessige fordeler. Det reduserer bla. risiko for hjerte- og karsykdommer, forbedrer blodsirkulasjonen og bidrar til å rense kroppen for giftstoffer. I tillegg er det en sosial arena og nytelse for kropp og sinn

Tilhører dere lag eller forening er det mulig å leie badstuen også på døgnbasis, ta da kontakt med oss.