Badstue

Badstu kan være en fantastisk opplevelse. Spesielt her i Dirdal, innerst i Høgsfjorden med en fantastisk utsikt og følelsen av å sitte nesten ute i vannet. Badstuen har plass til 6 personer og fyres miljøvennlig med ved.

Book badstue her

Overnatting

Dersom du ønsker å bruke noen dager i vår vakre bygd, utforske naturen og nyte Dirdals kjente solnedgang, finnes flere forskjellige utleiehytter som kan leies. Vi hjelper deg med tips og råd for at du skal få minneverdige dager i unike omgivelser.

Se overnattingsmuligheter

Selskap og arrangementer

Selv om vi er et gardsutsalg innbyr lokalene våre også til selskapeligheter. Vår intime, lune og koselige kafèkrok kan leies for mindre lukkede arrangement.

Konsert og eventer

Vi elsker å skape liv og røre i bygda vår og lokalene våre passer perfekt for blant annet intimkonserter. Vi arrangerer kvelder med underholdning i form av lokalhistorie, bygdekino, quiz-kvelder, øl- og cidersmaking og mye mer.

Guiding

Området i og rundt Dirdal innbyr til mange flotte naturopplevelser. Enten en ønsker å oppleve utsikt eller Månafossen i nabodalen. Vi samarbeider med guider som kan skreddersy turen for dere for å få en best mulig opplevelse.