Dirdalfestivalen 1. juni 2024

En familiedag i Dirdal med aktiviteter for alle

Trolljegerløp for både barn og voksne
Helikopter og RIB
Konserter og underholdning
Sett av datoen, kjøp billetter og gled deg
Dette blir minneverdig

Fullt program kommer

Kjøp konsertbillettPåmelding Trolljeger

1. Juni arrangeres suksessen Dirdalfestivalen igjen. Dette er en familiedag med aktiviteter for alle, med et spennende program hele dagen. Vi fortsetter festivalen utover kvelden med stemning som Dirdal aldri før har opplevd, men da med 18 års aldersgrense.

Trolljeger

Trolljegerløp er et hinderløp med både naturlige og riggede hindrer som både utfordrer og gir mestringsfølelse for alle aldrer. Det arrangeres for både junior (10-15 år) og voksne. Det anbefales å løpe i lag, men det er også mulig å løpe som einstøing. Her kan du melde på laget enten det består av kollegaer, venner eller familie.

Utfordre gjengen din og møt opp!

Meld deg på her

Juniorløpet er delvis sponset av Lyse energi

Konsertkveld

Kvelds konsert med Goggen i tillegg til duoen Frank & Jarle. Her blir det kjente og kjære sanger i alle kategorier med stort potensial for allsang. Arrangementet er utendørs men vi rigger mye telt om værgudene ikke er på vår side denne kvelden.  Servering av øl og cider.

Buss både til Gjesdal/Ålgård og Gilje/Frafjord/Byrkjedal er mulig tilvalg når billett bestilles.

Det er begrenset mengde billetter tilgjengelig, så husk ikke vent å bestill.

Vi åpner porten kl 19.00 og konserten starter kl 20.00

Aldersgrense er 18 år

Kjøp konsertbillett

Praktisk informasjon

Sted: Dirdal kai – Veibeskrivelse

Dirdalsvegen 63, 4335 Dirdal

Adkomst : Det er mulighet for å bestille bussbillett til Oltedal – Ålgård og Frafjord – Byrkjedal etter konsert (bookes som tilvalg til konsert billett) Ankomst må en stå for selv.

Parkeringsmuligheter : Parkering kan, om en ikke tar hensyn til andre bli et problem. Det vil være parkeingsvakter og vi anbefaler alle følge deres instruksjoner. Fastboende må ikke bli sperret inne eller hindret i tilkomst til eiendommene. Men viktigst av alt så må det over alt til enhver tid være adkomst for nødetatene.

Handikap parkering: snakk med parkeringsvakter for anviste plasser.

Det anbefales å benytte parkeringsplasser ved bedehus, kirke

Overnatting: Er det ønskelig å tilbringe helgen i Dirdal og området kan det bookes buss billett til Byrkjedalstunet hvor en kan få en god myk seng og en god frokost etter en minneverdig kveld ved Dirdalstraen.

Book overnatting her: Byrkjedalstunet 

Hovedsponsor

Sponsorer