Foto: Familien Hommeland og en hest i en eng.

Hei, vi er Bente og Tore Hommeland! Sammen med våre tre barn lever vi ut vårt livs eventyr bare noen meter fra sjøkanten, innerst i Høgsfjorden i vakre Dirdal. Det var Bentes røtter som tok oss hit da vi overtok hennes families gamle gård. Her i denne historierike, lille bygden mellom mektige fjell, ønsker vi at våre tre barn skal vokse opp på Dirdalstraen Økologiske Gard.

Historien om gårdsutsalget, startet med en tanke om å kunne være tilstedeværende foreldre i kombinasjon med både gårdsdrift og jobb. I dag henger alt sømløst sammen og vi som familie lever og ånder for vårt gårdsutsalg i strandkanten. Med lukten av sjø og den klare, friske fjelluften tilbyr vi våre besøkende en ekte og naturlig opplevelse. Hos oss kan du handle økologisk og kortreist, samtidig som du er tett på unik og vakker natur.

Velkommen til Dirdalstraen Gardsutsalg!

«Med lukten av sjø og den klare, friske fjelluften tilbyr vi våre besøkende en ekte og naturlig opplevelse.»

Foto: Sauer i en eng.

Hvorfor handle lokalt?

Ved å handle lokalt og kortreist, vet du hvor maten kommer fra og du er med på å holde bygdene i live ved å støtte lokale småprodusenter. Et levende bygde-Norge er viktig for å bevare vår historie, kultur og tradisjoner. Sammen kan vi øke bevisstheten rundt et rent og naturlig kosthold, et levende jordbruk og ivaretakelse av gammelt kulturlandskap.